Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Objavil/a Prehrana - 12. mar. 2020 08:19
 

Dopoldanska malica

 

Kosilo

Brezmesno kosilo

Popoldanska malica

Ponedeljek, 16.3.2020

Mlečni zdrob mleko kmetije Jamšek (L, G), posip (g), bio kruh (G), oreščki Jarina

Svaljki z mesno omako (G, J, l), solata (zelena, motovilec, fižol, koruza), limonada

Svaljki s paradižnikovo omako (G, J, l), solata (zelena, motovilec, fižol, koruza), limonada

Bio koruzno pecivo s korenčkom (G), multivitaminski sok

Torek, 17.3.2020  

Kruh (polbeli (G), pisani (G), koruzni (G)), zeliščni namaz (L), jabolka Hudina, čaj

Repa, matevž (L), pečenica, 100% sadni sok rečen z vodo

Repa, matevž (L), vegi pečenica (G, S), 100% sadni sok rečen z vodo

Štručka šunka sir (L, G), jabolčni nektar

Sreda, 18.3.2020

Bio kruh polbeli (G), kmečki (G), kamutov mešani z ječmenom (G)), salama piščančje prsi, mozarella (L), banane, napitek

Zelenjavna krem juha (L), lazanja (G, L, J), solata (zelena, pesa, zelje, čičerika), voda

Zelenjavna krem juha (L), zelenjavna lazanja (G, L, J), solata (zelena, pesa, zelje, čičerika), voda

Bio kefir borovnica (L), slanik (G)

Četrtek, SŠSZ 19.3.2020

Šolska pizza (G, L), ribezov nektar, SŠSZ (hruške Jarina)

Paradižnikova juha z zakuho (G, J), mesno zelenjavna nabodala, đuveč riž, solata (zelena, pesa, kumare, feta sir (L)), voda

Paradižnikova juha z zakuho (G, J), zelenjavna nabodala, đuveč riž, solata (zelena, pesa, kumare, feta sir (L)), voda

Bio pecivo (ptiček) (G), mleko (L)

Petek,  20.3.2020

Bombeta (G), sir za mazanje (L), rukola, sadje (jabolka Hudina), limonada

Krompirjev golaž, bio kruh (G), carski praženec s prelivom (G, L, J), 100% sadni sok rečen z vodo

Krompirjev golaž, bio kruh (G), carski praženec s prelivom (G, L, J), 100% sadni sok rečen z vodo

Presta (G), pomarančni nektar

Seznam alergenov je objavljen na oglasni deski in v kuhinji. Označbe alergenov so informativne narave.   Učencem so v jedilnici vsak dan na voljo sadje, zelenjava in različne vrste kruha. Zaradi objektivnih razlogov se jedilnik lahko spremeni!